Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Asura, Portal Insurans Terbaik Terbaik di Malaysia

Asura adalah laman perbandingan untuk beberapa produk insurans yang boleh menjadi tempat rujukan yang dipercayai untuk anda sebelum memutuskan apa produk insurans yang anda ingin beli. Asura sebagai portal insurans dalam talian terbaik akan menyediakan perbandingan tawaran insurans dari pelbagai syarikat insurans terkemuka, seperti insurans Adira, insurans Lippo, insurans Avrist, insurans Melaka dan pelbagai syarikat insurans terkemuka lain. Keadaan masyarakat sekarang cenderung kurang peduli dengan insurans, dan walaupun mengikuti program insurans hanya terhad untuk menyertai dan malas untuk membaca butiran dasar. Asura, Companion Insurance anda adalah rakan kongsi yang dipercayai dan berpihak kepada pengguna dalam memenuhi keperluan perlindungan insurans mereka, dengan faedah berikut:

  • Memproses data dan menganalisis risiko yang diinsuranskan

  • Memberi cadangan mengenai cara mengendalikan risiko kepada Pihak Diinsuranskan

  • Bantu membuat pelan program dan premium insurans yang sesuai dengan keperluan yang diinsuranskan

  • Menyediakan pakej insurans alternatif dari beberapa rakan syarikat insurans

  • Menyediakan maklumat tentang keadaan dan keadaan sebarang perubahan dalam industri insurans secara konsisten melalui blog di laman web kami

Asura menyediakan pelbagai insurans seperti:

Pasukan kami mengandungi orang yang berpengalaman dalam bidang mereka. Kami membantu anda untuk mendapatkan perbandingan produk insurans dari pelbagai syarikat insurans yang menjadi rakan kongsi kami untuk memastikan anda mendapat pakej insurans yang paling sesuai dengan keperluan anda. Jadilah rakan Asura sekarang!