Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Produk Kami

Asura, selaras dengan misi kami untuk menjadi Companion Insurance dipercayai anda, mempunyai pelbagai produk dari beberapa syarikat insurans rakan kongsi kami. Kami akan menganalisis data peribadi dan maklumat yang anda berikan kepada kami untuk memberikan cadangan produk insurans yang sesuai dengan keperluan anda.

Anda perlu tahu bahawa kami tidak tergolong dalam mana-mana syarikat insurans, jadi cadangan kami akan dipastikan secara objektif berdasarkan maklumat yang anda berikan. Kami sentiasa mengkaji setiap produk insurans yang berfungsi dengan kami untuk memudahkan anda memberi cadangan kepada anda. Beberapa perkara yang perlu anda ketahui mengenai produk kami adalah seperti berikut:

  • Rundingan produk insurans kepada kami adalah percuma, sama ada melalui kotak sembang, telefon, atau e-mel. Anda hanya perlu memasukkan data peribadi dan keperluan perlindungan yang anda miliki. Kami akan memberikan gambaran mengenai beberapa produk insurans alternatif yang boleh anda pilih dengan membandingkan kelebihan dan kelemahan mereka. Anda boleh dengan mudah mendapatkan perbandingan produk dari beberapa syarikat insurans hanya dengan menjadi Rakan Asura

  • Produk insurans dari rakan kongsi kami boleh dibeli melalui Asura. Tiada bayaran atau apa-apa perbezaan harga dengan harga syarikat rakan kongsi kami. Perlu diingat bahawa hanya produk yang dijual melalui Asura boleh dibeli melalui kami.

  • Produk kami sentiasa dikemas kini mengikut maklumat produk terkini dari rakan kongsi kami. Pastikan anda sentiasa menyemak produk terkini di laman web kami sebagai bahan rujukan untuk membeli produk untuk memastikan produk yang anda beli adalah yang terkini.

Menjadi Rakan Asura adalah keputusan bijak! Pastikan kami menjadi rakan terbaik anda sebelum memutuskan produk insurans yang anda mahu ambil.