Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Pasangan Kami

Asura, Rakan Insurans anda memudahkan anda sebelum memutuskan produk dari syarikat insurans yang anda pilih. Kami bekerjasama dengan beberapa syarikat insurans terkemuka di Malaysia, jadi anda tidak perlu melawat syarikat itu satu persatu. Hanya gunakan perkhidmatan perbandingan produk di laman web kami dan pastikan anda boleh mendapatkan maklumat lengkap mengikut keperluan anda. Kami bekerjasama dengan beberapa rakan kongsi kami dari syarikat insurans yang dipercayai di Malaysia seperti berikut:

Kami akan terus menambah rakan kongsi kami untuk memastikan semua keperluan maklumat anda dipenuhi. Walau bagaimanapun, kami hanya menyampaikan perbandingan produk daripada syarikat insurans yang dijual hanya di Asura dan bukan semua polisi dari syarikat insurans. Produk yang kami paparkan sentiasa dikemas kini mengikut maklumat terbaru dari syarikat insurans rakan kongsi kami.