Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Kerjaya

Asura, Companion Insurance anda adalah laman perbandingan untuk beberapa produk insurans yang boleh menjadi tempat rujukan yang dipercayai untuk anda sebelum memutuskan apa produk insurans yang anda ingin beli. Dalam menyokong keperluan perkhidmatan perundingan yang cepat untuk anda, kami memberi tumpuan kepada pembangunan sumber manusia yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai. Bersama-sama dengan semua pasukan berpengalaman, kami sentiasa mencari benih unggulan dalam industri insurans untuk bergabung dengan kami dalam memajukan industri ini.

Kaedah pembangunan sumber manusia kami dipandu oleh prinsip pembelajaran dengan melakukan, berkongsi dengan orang lain dan bimbingan untuk semua ahli pasukan supaya mereka sentiasa memaparkan prestasi puncak pada setiap masa.

Bagi anda yang mempunyai semangat dalam industri insurans, kami membuka peluang untuk menyertai kami untuk anda yang:

  • Mempunyai kemahiran teknikal dan pengetahuan yang baik dalam insurans

  • Boleh berkomunikasi dengan baik

  • Boleh bekerjasama dalam pasukan dalam talian dan luar talian

  • Mempunyai rasa pemilikan, dedikasi dan tanggungjawab

  • Seperti cabaran dan sentiasa bersemangat untuk terus berkembang

Untuk memohon, hantarkan salinan / salinan resume dan surat permohonan kepada kami Asura, disertai dengan tempoh masa untuk ketersediaan anda untuk bekerja.