Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Kenapa Harga Terbaik?

Sertai Asura dan menjadi Companion Insurans kami, anda akan mendapat banyak faedah. Kami menyediakan maklumat yang jelas dan terperinci untuk memberi anda pilihan alternatif produk yang sesuai dengan keperluan anda agar anda dapat memperoleh harga terbaik untuk produk yang anda ambil. Bagaimana anda boleh mendapatkan harga terbaik? Kerana anda hanya memerlukan 3 langkah mudah sebelum memutuskan produk mana yang akan anda ambil:

  • Pilih Produk

  • Bandingkannya

  • Terapkan dalam talian

Hanya Yang Terbaik Kami Mengesyorkan

Asura, dalam menyediakan cadangan, sentiasa berdasarkan keperluan dan maklumat mengenai data peribadi anda. Keputusan analisa kami akan sepadan dengan produk alternatif yang sepadan dengan matlamat kewangan anda.

Mudah dan Praktikal

Kami bekerjasama dengan beberapa rakan syarikat insurans yang dipercayai di Malaysia. Hanya dengan menjadi Rakan Asura, anda boleh melawat laman web kami dan dapat membandingkan produk yang sesuai dengan keperluan anda. Mudah dan praktikal, matlamat kami.

Menggunakan Perkhidmatan Kami untuk Percuma, Tiada Bayaran!

Anda tidak perlu bimbang, kami tidak mengambil sebarang yuran daripada anda. Kami bekerjasama dengan rakan kongsi syarikat berdasarkan pendapatan berasaskan fi sehingga tidak membebankan Rakan Asura.

Manfaatkan semua kemudahan di atas dengan Asura, Rakan Insurans anda!