Top
Rundingan percuma!
×
ONLINE 1 PROMOSI hari ini! Diskaun 35% untuk Insurans Kereta dan Motosikal!!! HANYA ONLINE ORDER - tidak tersedia dengan pusat panggilan.

Pelanggan dari Pulau Morotai baru saja membeli Insurans Kesihatan daripada Insurans Takaful Am

×

Asura Cara Baru

Bandingkan, Terapkan & Penjimatan

Moto kami adalah "Hanya Satu Langkah untuk Semua Produk Insurans". Banyak faedah yang boleh anda peroleh dengan menggunakan perkhidmatan kami. Bandingkan ... sekali lagi bandingkan faedah perkhidmatan kami dengan orang lain.

Kami berada dalam talian dan pusat panggilan

Di era moden ini, di mana kerja sibuk mengambil banyak masa, lalu lintas macet sementara keperluan perlindungan insurans agak tinggi, tentu saja ia memerlukan penyelesaian. Kami ada di sini untuk anda. Hanya dengan menghubungi pusat panggilan atau dalam talian di mana sahaja anda berada, anda sudah mempunyai perkhidmatan untuk semua keperluan insurans anda. Kami memastikan bahawa semua perkhidmatan kami selamat, mudah, menjimatkan dan efisien.

Jimat Kos dan Masa

Kami menawarkan perbandingan pelbagai produk insurans dari syarikat rakan kongsi kami. Anda boleh memilih berdasarkan keperluan dan matlamat kewangan anda hanya dengan melawat laman web kami. Jika anda masih keliru atau memerlukan perundingan, hanya dengan menghubungi pusat panggilan kami atau mengisi borang di laman web kami, pasukan pakar kami akan memberikan penjelasan dan perundingan secara percuma. Jelas, ini benar-benar menjimatkan kos dan masa anda.

Lebih selesa

Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda merasa seperti anda mempunyai perunding peribadi di rumah. Anda tidak perlu melawat pejabat insurans atau membuat jadual untuk bertemu dengan ejen insurans satu persatu untuk membuat keputusan mengenai produk yang anda ingin beli. Hanya melalui telefon atau mengisi borang dalam talian, keperluan insurans anda telah dipenuhi.

Selamat dan Kami Pilih Yang Terbaik

Kami memastikan penyerahan pelanggan dan proses privasi selamat dengan perkhidmatan kami. Kami sentiasa memilih produk terbaik dari syarikat insurans terbaik berdasarkan jenis pelanggan insurans yang dipilih. Setiap syarikat insurans mempunyai pelbagai produk. Kami akan memilih yang paling sesuai dan sesuai untuk keperluan anda. Selamat, selesa dan mudah. Hanya dengan menghubungi pusat panggilan atau konsultasi dalam talian kami.